مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

برادرم میخواهد از همسرش جدا شود ،برادرم سر کار دولتی بود ،ولی بنا به دلایلی از کار استعفا داد ،اگر قاضی برای مهریه همسرش سالی یک سکه تعیین کند ،ایا اگر برادرم سر کار خود برگردد ،خانمش می‌تواند بعد از طلاق دوباره درخواست افزایش مهریه بدهد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر درآمد برادرتان بیشتر باشد زوجه می تواند دادخواست تعدیل بدهد.
توجه داشته باشید در حال حاضر برای کسانی که حقوق کارمندی دارند سالی یک سکه بعضاً تا 15_16 ماه یک سکه نیز تعیین شده است.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود چه برود چه نرود میتواند درخواست تعدیل بنماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان اقامه دادخواست تعدیل اقساط مهریه وجود خواهد داشت