مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اقساط مهریه

سلام مهریه بنده 415 میلیون هست که ماهی یک میلیون و پانصد از حقوق بازنشستگی همسرم به من میدهند. با توجه به افزایش هرساله حقوق مستمری بگیران، من میخوام به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کنم و درخواست افزایش اقساط مهریه ام را بدهم. از شما میخواهم لطفا کمکم کنید و بگید که متن این درخواستم رو چطوری بنویسم،؟ چون واقعا ماهی یک و پونصد خیلی کم هست و من به سختی زندگی میکنم چون مریض هستم و توانایی کار کردن ندارم

پاسخ ها :

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
امکان تعدیل مهریه وجود دارد در صورت ضرورت و اخذ متن درخواست از مشاوره تلفنی و دیگر خدمات بهره بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ازطریق محاکم دادگستری اقدام کنید و دادخواست تعدیل مهریه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد
تعدیل مطرح گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با دستور دادگاه یا اجرای ثبت تامین اجتماعی باید یک چهارم حقوق را به حساب شما واریز کند و نیازی به مراجعه نیست و با افزایش حقوق باید مبلغ یک چهارم نیز اضافه شود اگر اقدامی نکردند می توانید حضورا موضوع را پیگیری کنید.