مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام من طی عمل جراحی دچار سوختگی شدم دیه 11 درصد بریده شد پروندم رفته اجرای احکام چقدر طول میکشه مبلغ رو بهم بدن؟

پاسخ ها :

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
زمان دقیقی ندارد
حدودا یک ماه شاید هم کمتر با بیشتر بستگی به بار ترافیکی پروندها و عوامل دیگر دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد و باید تأدیه گردد