مشاوره حقوقی رایگان - اقدام علیه تصاحب منزل شخصی بنده

با سلام و احترام. ث. هستم. کارمند دولت ساکن تهران. منزل مسکونی حومه بابل سند دفترچه ای منگوله دار دارم و اخیراً برای تک برگ اقدام کردم. پدرم سال 96 مرحوم شدند. و مادر در منزل من ساکن است. سند منزل مذکور سال 87 صادر و ثبت شد و در سال 91 از تنها برادرم به بتده منتقل شد. مندرج صفحه هشتم و نهم سند.
بعد از فوت پدر ، مادر به تحریک خواهرم ز.آبرو حیثیت مرا در محل روستای حونه بابل به باد داده بود. هفت سال تمام با دروغ و افترا ، انواع تهمت ها را به من نسبت دادند. من، همسر و فرزندم تصمیم گرفتیم خانه ای در بابل اجاره کنیم و این کار را کردیم.
با اجاره کردن خانه و آبرو ریزی هایی که میشد ، حضور ما در محل و منزل خودم که مادر سکونت داشت، کمرنگ تر هم شد.

از طرفی سواستفاده ز. و شوهرش ر. باعث شد که نقطه ضعف مادرم را پیدا کند و از واژه طلاق استفاده کرد و چون مادرم عشق ز.دارد به حدی که چه در زمان حیات پدر و چه بعد از فوت ایشان تمامی پولها و مزدهای پدرم را با اشتیاق به خواهرم ز.می داد و اکنون هم کمک های ما فرزندان و اهالی محل و کمیته امداد را به ز. می دهد. در زمان حیات پدرم همین امر باعث بروز اختلافاتی بین پدر و مادر می شد. پدر بسیار انسان شریف و زحمتکشی بودند و پاک زندگی کردند. پولی که با سختی و کار کشاورزی بدست می آوردند را مادرم دو دستی به ز. میداد.
خلاصه اینکه
ر.و ز. نقشه کشیدند و توطئه شکل دادند و از ساده لوحی مادر سو استفاده کرده و تصمیم گرفتند خانه ام را تصاحب کنند.
نکته ای مهم باید عرض کنم که با فشار مادرم، منزل خواهرم ز.و شوهرش ر. را پدرم خدا بیامرز ساخت. صفر تا صد را پدرم با زحمت و مشقت ساخت.

آنها از یک نفر مشورت گرفته اند نمیدانم چه مدارکی فراهم کردند.و همچنین نمیدانم کار در چه مرحله ای هست.

ولی شنیدم فیلم بازی کردند و صحنه سازی کردند. مادرم خودزنی کرد داد و بیداد که پسرم و عروسم منو کتک زدند منظورش من و همسرم بودیم . روح ما هم از درگیری خبر دار نبود. فقط و فقط با هماهنگی قبلی و تماس با خواهر و برادر و توسط آنها با هماهنگی مادر ما رفتیم آنجا تا از ظرف های زیادی که داریم تعدادی را بیاوریم. چون مهمان داشتیم. این اتفاق روز پنجشنبه نوزدهم همین مردادماه افتاد. من داخل خانه نرفتم. همسر و پسرم رفتند . روشنایی را از قبل قطع کرده بودند و موفق نشدند ظرف را بیاورند.. توطئه را حس کردم خواستم که هر چه زودتر بیایند و آمدند.
مادر رفت مسجد محل که مجلس سالگرد پدر شورا هم بود داد و بیداد ... هر چند کسی محل نگذاشت. ما برگشتیم. ولی شنیدیم آمبولانس و بستری و طول درمان و.. والله قسم ما هیچ درگیری چه لفظی چه فیزیکی انجام ندادیم و ندیدیم. نیازی هم نبود.
چگونه میتوانم مانع شوم؟
تصاحب خانه والله درست نیست. آنها از مکر و حیله و افترا استفاده کردند. البته عرض کنم که کمک به ز. و ر. از بدو ازدواجشان تا کنون کمتر از یک باب خانه نبود و نیست. خانه فعلی شان را هم که پدرم ساخت.
ممنون میشوم. سپاسگزارم و در رابطه با کمک به بنده هر امری باشد در خدمتم.
در پناه حق تعالی محفوظ باشید.
ارادتمند

پاسخ ها :

تصرف ملک