مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده از بهزیستی به کمیته امداد

باسلام وقت بخیر. من یتیم هستم ن پدر ون مادر از بهزیستی مستمری میگرفتم حالا که شدم 20 سال ودیپلم گرفتم بهزیستی مستمری منو قطع کرد حالا میتونم پرونده رو ب کمیته امداد انتقال بدم بلکه کمکم کن هم مستمری بدن هم جهزیه یاهرچی ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه مونث هستید و فاقد شغل باشید نباید قطع شود به اداره بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی رجوع کنید موفق نشدید خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید....