مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و هتک آبرو

سلام خسته نباشید. من خانوم هستم چهل سال و مجرد مشکل من مربوط ب پخش شماره تلفن بنده از طرف دوتا از اقوامم هست ایشون خانوم هستن و روابط نامشروع با افراد مختلف دارن و از اونها سرقت طلا و پول اخاذی می‌کنند و ب جای اسم خودشون اسم ومشخصات و آدرس و تلفن منو میدن و الان یک جا سرقت کردن و آگاهی منو میخواد من مشکلی ندارم و میرم ولی من توی شهر کوچک زندگی میکنم هر هفته ی نفر زنگ میزنه درخواست دوستی داره و وقتی تهدید میکنم ب پیگیری میگن که این خانوما شماره دادن من چطور شکایت کنم و کجا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید