مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام
چند ماهی میشه که فردی دارای تولیدی مانتو به بهانه تولید انبوه و سود کلان تمامی سرمایه همسر من و برادرانش را رفته رفته از چنگ اونها در آورد و بعد گفت ورشکسته شده و تمامی سرمایه ما را به باد داده...
این آقا در قبال پول هایی که دریافت کرده چک های مشتری های خودش را داده که هرکدام گوشه ای از کشور مانتوفروشی دارند.
مشتری ها هم به بهانه ورشکست شدن این آقا و اینکه دیگه بهشون جنس نمیده جلوی حساب هارو بستن و چک ها پول نمیشه و با توجه به شکایت ما از تک تکشون هیچکدام در دادگاه حضور پیدا نکردند تا روند دادگاه کش پیدا کند و چند سالی احتمالا طول میکشد.
آیا روشی یا قانونی وجود دارد تا ما به پول خود برسیم؟
البته با توجه به تحقیقات من برادر آقای کلاه بردار دوتا مغازه داره که مانتو هارو میفروشه اما دربرابر پول ما چیزی نیست و ایشون هم مثل برادرشون حاضر نیست پولی به ما برگردونه.
تورو خدا یه راهی جلوی پامون بذارین کمرمون شکسته... آیندمون تو یه لحظه جلوی چشمامون فرو ریخت

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، بهتر بود قبل از اقدام به سرمایه گذاری تحقیقات لازم را به عمل می آوردید و تحت نظر وکیل با فرد مذکور قرارداد می بستید، ولی در خصوص سئوال شما با توجه به اینکه ما از بقیه جهات خبر نداریم، در خصوص چک ها با برگشتن خوردن آنها باید ضمن دادخواست تقاضای تامین خواسته از اموال صادر کنندگان چک به عمل می آوردید تا به میزان بدهی شما از اموال آنها توسط دادگاه توقیف شود. با رعایت مهلت های قانونی چک ، در خصوص آن فرد هم اگر پشت چک ها را امضا کرده بود می توانستید وی را در به خوانده ردیف دوم قید کرده و تقاضای تامین خواسته از اموال وی را می نمودید.
به هر حال در صورتی که دارای شاهد باشید و بتوانید عملیات متقلبانه او را ثابت کنید ، می توانید در دادسرا از وی شکایت به عمل آورید.
در هر حال توصیه می شود از خدمات همکاران ما در شهرتان بهره بگیرید.