مشاوره حقوقی رایگان - اثبات زوجیت

3سال با خانمی زیر یه سقف زندگی کردم
الان خانم منکر هستش
صیغه شفاهی دایم خوانده شده در حضور شاهد
من اصلا فکر نمیکردم‌ روزی اینجوری شه
و چون نمیدونستم میشه از طریق دادگاه رسیدگی کرد
به مادر پدرش پیام دادم دخترتون راضی کنید بیایم خواستگاری ازدواج چیزه خوبیه الان اگر شکایت کنم این پیاما به ضرر بنده هستش ؟
من چون اطلاعی نداشتم از اثبات زوجیت مجبور بودم‌ التماسی صحبت کنم که کار به دادگاه نرسه و با دوستی حل شه

پاسخ ها :

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

با سلام خیر این پیامها به ضررشما نیست
با توجه به مطالب ذکر شده شما شاهد دارید و میتوانیدحکم به اثبات زوجیت موقت را از دادگاه تقاضا کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست اثبات واقعه نکاح دائم / موقت شرعی و اثبات زوجیت را اقامه نمایید