مشاوره حقوقی رایگان - سد معبر جلوی پارکینگ

با سلام و احترام بنده مالک یک واحد ویلای جنوبی در کوچه 8 متری می‌باشم کوچه طرح ترافیک و عبور و مرور انجام نمی‌شود همسایه روبرو منزل شمالی قرار دارد و در کوچه حداقل 3 ماشین روز و شب یکی روبروی پارکینگ یکی بغل دیوار من و یکی بغل دیوار همسایه کنار من پارک می‌کنند بطوریکه بنده هر وقت بخواهم بیرون یا داخل پارکینگ بیایم باید بروم زنگ منزل ایشان را بزنم و بگوییم ماشین تان را جابجا کنید بارها معترض شدم که حداقل جلوی پارکینگ را باز بگذارید ایشان میگوید کوچه تنگ هست همینه دیگه بایید هر وقت خواستین درب بزنید در صورتی که پارکینگ بنده اصلا روبروی این نیست واز طرفی کنار خانه خودش جلوتر هست و راحت دو تا ماشین را جا می‌شود اما کنار خانه باغچه درست کرده خدایش بفرمایید با این همسایه پررو و ببخشید زبان نفهم چکار کنم. با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
عکس بگیرید تماس بگیرید توسط کلانتری مراتب صورتجلسه شود آنگاه طرح شکایت بفرمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.
البته میتوانید بدوا نیز اظهارنامه ارسال دارید....