درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت /ملک مشاعی

با سلام. مالک یک واحد اپارتمان مسکونی در ساختمان سه طبقه و 12 واحده هستم. این ملک به نام مادرم بوده و قبل از فوتشان کارهای انتقالش را به من انجام دادند... شهرداری و دارایی و ... انجام شد... کار دفترخانه هم انجام شد... اما متاسفانه ایشان فوت کردند .. منتظر رسیدن سند بودم توسط پست... تاریخ سند تک برگ روزش چند روز بعد از فوت مادرم خورده روی سند... با اینکه تمام کارها و نامه ها قبل از تاریخ فوت بوده.... حال من سند تک برگی به نامم دارم که تاریخش بعد از فوت مادرم هست. نکته : از طرفی اقرارنامه نوشته ام در دفترخانه به درخواست برادرم که بگو این خانه ورثه ای بوده و مال همه است. نکته: بعد از فوت مادرم... پدرم هنوز زنده بودند... بعد پدر فوت شده اند... من در اقرارنامه نوشته ام که این ملک ، ارث پدری هست و مال همه ورثه است. مدیر همین ساختمان با من تماس گرفت که اعضای ساختمان خواهان تخریب ملک و ساخت مجدد هستند به صورت مشارکت در ساخت توسط یک سرمایه گذار منتظر نظر من هستند... سوال من این است که با وجودی که سند تک برگ به نام من هست وجود این اقرار نامه که این ملک مال همه ورثه است آیا من میتونم جواب مثبت بدم به مدیر ساختمان و ملک رو بکوبیم و بسازیم ....؟ از بین ورثه یکی موافق هست با این کار.... یعنی در واقع انگار نصف موافق و نصف دیگه اشون با من حرف نمیزنن من اگر موافقت کنم به تخریب ساختمان... اگر وسطش ورثه بیان طلب سند مجزا به ازای دنگ خودشون بکنن که ملک هنوز ساخته نشده که سندش حاضر باشه که من به نامشون بزنم.... از طرفی این تصمیم من باعث میشه ارزش ملک مون بعد از ساخت خیلی بالاتر بره و در واقع به نفع همه میشه.... سوال یک: میخوام بدونم اگر الان رضایت به تخریب بدم با اتکا به همین سند تک برگ شش دانگی که به نام خودمه.... چه مشکلاتی پیش مییاد؟ سوال دو : مدیر ساختمان پیشنهاد داده که تمام مالکین ساختمان به ایشان وکالت بدهند تا ایشان با سازنده طرف باشد.... آیا انجام این کار به صلاح است از نظر امور قراردادی یا خیر؟( به خصوص موردی که من دارم)

پاسخ ها

با درود پرسشگر ارجمند مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد
موضوع باید بررسی شود
با سلام اگر انتقال سند مالکیت در دفترخانه اسناد رسمی ، قبل از فوت مالک باشد انتقال مالکیت صحیح است حتی اگر سند مالکیت تک برگ بعد از فوت مالک صادر شده باشد خیر با توجه به اقرارنامه ، مالک آپارتمان تمام شرکا هستند و برای بازسازی باید با ‌ موافقت تمام شرکا باشد اگر شما بدون موافقت سایر شرکا ، ملک را تخریب نمایید مسئولیت خواهید داشت خیر ممکن است در آینده مشکل ایجاد گردد
سلام احتمل اینکه سایر ورثه مشکل ایجاد کنند وجود دارد. بهتر است وکالت ندهید به مدیر و مستقیما با سازنده قرارداد ببندید ( البته با رضایت همه وراث)

سوالات مرتبط

وکلای متخصص