مشاوره حقوقی رایگان - اسقاط خودرو

سلام خسته نباشید
من یه وانت پلاک عمومی جز اتحادیه وانت بار هستم که جواز دارم ماشینم اسقاط شد مجبور شدم بدم به اسقاط الان از وقتی که تحویلشون دادم میگن اتاقش تایید نمیشه باید 5 میلیون واریز کنی تا برم دنبال کاراش منم 5 تومن ریختم به حسابشون بعد از یک ماه میگه باید برم معاونت ترافیک بیهقی فرم خروج از پلاک عمومی بگیرم پلاک و به نامش کنم تهدید میکنه اگه نرم شکایت کنه میتونه پلاک به نام من و برداره

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام جهت مشاوره دقیق و حقوقی لطفاً با اینجانب تماس بگیرید09122083981