مشاوره حقوقی رایگان - کسری زمین سنددار و داخل طرح بودن

باسلام اینجانب یک باغ به مساحت هزاروپانصد متر دارای سند با یه خانه و زمین معاوضه کردم و فروشنده اذعان داشته که وضع موجود کل مساحته ولی بعد ازچندهفته ازطریق همسایه مطلع شدم متراژ زمین موجود و فنس کشی شده حدودا هزارودویست متره و سیصد متر میفته پشت زمین که جز حریم رودخانه میشه.ایا این مصداق کلاهبرداری وفریب هست و میشه شکایت کرد؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
کلاهبرداری محسوب نمی شود.
شما می توانید قیمت کسری متراژ را دادخواست بدهید و مطالبه کنید.
از طرفی تحت شرایطی اگر زمین به شرط مساحت مشخص فروخته شده باشد معامله قابل ابطال است.