مشاوره حقوقی رایگان - کپی برابر اصل قولنامه

باسلام.داماد بنده حدود سی سال پیش یک قطعه زمین با پدرم معامله کردن و یک قولنامه عادی نوشته شد ولی چندروز بعد معامله بهم خورد و هر دو طرف قولنامه هارو پاره کردن.وبعد سی سال الان شکایت کرده که اصل قولنامه دزدیده شده و کپی برابر اصل را دارم .خواستم بدونم میتونه کاری کنه یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در دادگاه وجود چنین قراردادی را کلا انکار کنید و نسبت به کپی که ارائه داده اظهار تردید کنید و درخواست ارائه اصل قرارداد را بدهید اگر اصل قرارداد را ارائه نداد دعوای وی رد می شود.
شکایت سرقت نیز نتیجه ای نخواهد داشت اگر ملک را سی سال پیش خریداری کرده بود باید ملک در تصرف او بود.