مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان

با سلام.لطفا مطالعه و اظهار نظر بفرمایید.
1-آیا اقدام مدیر ساختمان در درخواست واریز هزینه های شارژ به حساب شخصی تخلف محسوب میشه یا خیر؟؟؟
2-آیا مدیر میتواند به بهانه ارائه شرح هزینه ها در گروه مجازی و برنامه ای به اسم هومتیک از ارائه گزارش به اشخاصی که فاقد گوشی موبایل هوشمند و به برنامه و گروه دسترسی ندارند خودداری نماید؟؟؟
3-در صورت برخورد سلیقه ای مدیر ساختمان در ارائه خدمات به تمام واحدها نظیر عدم سرویس دهی سرایدار در جمع آوری زباله و ... تخلف محسوب میشود یا خیر؟؟؟
4-مجموع ارزش ریالی شارژ کل(ماهیانه و مالکانه) ساختمان قابل ملاحظه است.
ساختمان ما و آپارتمان های واقع شده در اون با گذشت 10 سال هنوز سند و پایان کار نداره.
نمیدونم اشتباهه یا درست و نظر شما چیه.ولی واریز حدود 120 میلیون تومان طی یکسال به حساب شخصی مدیر ساختمان که اطلاعی از وضعیت مالکیت و سکونت ایشان وجود نداره منطقی نیست.
لطفاً شما راهنمایی بفرمایید