مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام‌من‌دختری‌هستم‌که چندماه‌پیش‌مورد‌تجاوز‌قرار‌گرفتم‌وبکارتم‌ازبین‌رفت‌‌ومتاسفانه‌‌
شرایط‌وامکان‌ترمیم‌را‌ندارم‌از‌آن
ماجرا‌چند‌ماهی‌میگذره‌‌و‌الان‌
برایم‌خاستگار‌امده‌ومن‌ازاین‌آقا‌و
شرایط اش‌خوشم‌امده‌‌‌ولی‌پدرم‌‌
ناراضی‌‌است‌‌اما‌من‌قصد‌ازدواج‌
دارم‌میشه‌بگین‌‌با وجود‌این‌شرایط‌چطور بدون اذن پدرم ازدواج کنم؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام پدر به اذن ازدواج مطرح نمایید

و باید تمام شرایط خانوادگی و تحصیلی و شغلی پسر را ذکر نمایید و مهریه را مشخص نمایید و ...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه می‌توان دادخواست داد و خواستگار خود را به دادگاه جهت تجویز ازدواج معرفی کرد....