مشاوره حقوقی رایگان - پلیس امنیت اخلاقی

سلام من حدود 10 روز پیش توی خیابون به علت بی حجابی گیر دادن و ازم کارت شناسایی خواستن که نداشتم. اونا هم گوشیمو گرفتن .بعد چند روز ک رفتم سراغش برام بی حجابی و توهین به مامور زدن و ازم خواستن که برم ثنا درست کنم و برم دادگاه ؟ خواستم بدونم ک روال کار چیه حق دارن گوشیمو بگیرن ؟ اگ نرم دنبالش چی میشه ؟ و اینک میتونن گوشیمو باز کنن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است پرونده خود را پیگیری کنید.
به نظر بنده حق ندارند گوشی کسی را بگیرند.
می توانید با شماره 197 بازرسی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.