مشاوره حقوقی رایگان - توقیف گوشی

با سلام
چند روز پیش با خانم بنده تماس گرفتن و گفتند باید بره پلیس امنیت اخلاقی
فردا مراجعه کردیم پرونده باز کردند و اعلام کردند به دلیل عکس بی حجاب داخل پیچ منتشر کردیم در صورتی که شغل خانم بنده شینیون عروس هستش
کلا ی عکس بی حجاب داخل پیچ بود از ی مدل
ی عکس از نیم رخ که کلا پیدا نیست به صورتش
و ی عکس دو نفره که طرف که کنار خانم بنده بوده بی حجاب بوده
بعد از تشکیل پرونده و ضمینه کردن عکس ها گوشی از خانم بنده گرفتند و ی برچسب زدند به گوشی و گفتند سه هفته اینده زنگ میزنند برای ادامه کاراش
الان باید چی کار کنم ایا این کار اصلا درسته و قانونیه
چی کار باید کلا کرد

پاسخ ها :

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما هیچ وقت با احضار تلفنی حاضر نشوید و یا اگر حاضر شدید هرگز گوشی موبایل خود را نبرید متاسفانه امکان منتسب کردن انواع جرائم به همسر شما موجود می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید