مشاوره حقوقی رایگان - دست درازی

من از سن 13تا14 مورد ازار اذیت قرار گرفتم توسط کاکام هر وقت که میاد خانه ما و وقتی همه میخوابن ساعت های 6 میاد و بدن من را لمس میکنه من باید چیکار کنم؟
لطفا یک نزری بدین؟
الان هم من را پدر مادرم خانه کاکام پیش خالم گذاشتن و او درست ساعت های 6 میاد و به من دست میزنه من به طور کلی افسرده شدن ارامش ندارم روحیم خرابه
همش هم بهم میگه بخورمت بخورمت من از فقط یک صدا ضبط کن دارم
هیچ کس خبر نداره من میترسم به پدر مادرم چیزی بگم
لطفا شما بگید من چیکار کنم؟
خواهش میکنم زود چیزی بگید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید و با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است موضوع را با مادرتان در میان بگذارید.
اگر مادرتان توجه نکرد و یا به هر دلیلی ادامه داد با اورژانس اجتماعی با شماره 123 تماس بگیرید