مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

با سلام و وقت بخیر خدمت تمامی وکلای گرامی
بنده در سال 1401 عقد نمودم ولی تمامی طلا های خریداری شده مربوط به قبل عقد یعنی در دوران نامزدی ( صیغه ) بوده آیا امکان استرداد طلا ها وجود دارد در ضمن بنده در مورد استرداد طلا شکایت هم نموده ام و هفته آینده دادگاه دارم در ضمن فاکتور طلاهای خریداری شده نیز موجود می‌باشد و ( ویس ) هم از همسرم دارم که اقرار به فروش طلا ها کرده و می‌گوید فروختم تا وکیل بگیرم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر به عنوان هبه یعنی به عنوان هدیه داده باشید با توجه به اینکه وجود ندارد
قابل استرداد نمی‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید لایحه دفاعیه دقیق تنطیم و برای دادگاه ارسال نمایید

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام باتوجه به مالكيت شما به طلاجات فاكتوزهاي استنادي و با عنايت به حاكميت اصل استصحاب بقا عين طلاجات مي توانيد عين طلاجات را مطالبه و محكوم كنيد