مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام و خسته نباشید
من حدود یک ماه پیش سهم الارث خودم رو بصورت رسمی به مادرم منتقل کردم
الان خانومم که یک سال بصورت قهر در منزل پدرشون هستند ولی همچنان نفقه دریافت میکنن، مهریه خودشون رو گذاشتن اجرا
سوالم اینه که میتونه انتقال رو باطل و سه مالارث من رو ضبط کنه
میتونم با توجه به اینکه دیگه چیزی ندارم و به نامم نیست درخواست اعسار بدم
ممنون از راهنماییاتون

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در صورتی که دادخواست اعسار بدهید باید صورت اموال نقل و انتقالات یک سال قبل را نیز ضمیمه دادخواست نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ازلحاظ کیفری درصورتی که قبل صدور حکم قطعی مهریه بوده نمیتونه اقدام کنه.ازلحاظ حقوقی میتونه دادخواست بطلان بعلت صوری بودن بده که سخته اما ممکنه به نتیجه برسه.بله شما میتوانید اعسار دهید