مشاوره حقوقی رایگان - بردن وسایل منزل توسط خانمم

سلام ،همسرم حدود20 روزه که منزل رو به بهانه رسیدگی به بیماری مادرش ترک و الان بدون اطلاع بنده و حکم در نبود من وسایل منزل را برده ،راهنمایی میفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهت بازگشت زوجه اظهارنامه ارسال کنید.
اگر توجه نکرد می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید.
نفقه را نیز تا زمانی که حکم الزام به تمکین صادر نشده پرداخت کنید.

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

سلام
اثاث البیتی که در لیست سیاهه جهیزیه قید گردیده، متعلق همسرتان می باشد.
اگر تمایل به بازگشت ایشان دارید از طریق فرستادن اظهار نامه و در صورت عدم حصول نتیجه با تقدیم دادخواست، تقاضای الزام به تمکین زوجه نمایید.