مشاوره حقوقی رایگان - میزان افزایش برای تمدید قرارداد

سلام
سه سال است که مستاجر یک موجر هستم امسال در شرایط خاص که من امکان جابجایی نداشتم درخواست افزایش مبلغ رهن تا بیش از 100 درصد را داده اند.
تکلیف چیست باید تخلیه کنم یا میتونم بشینم و بگم طبق قانون باید 25 درصد افزایش قیمت داشته باشی؟!
جالب اینجاست از ایشان درخواست کردم یک ماه بیشتر بشینم که بتونم خونه جدید بگیرم اصلا همکاری نمی‌کنند
ممنون. میشم راهنمایی کنید حق با موحره و باید یا تخلیه کنم یا 130 درصد مبلغ رهن رو براشون واریز کنم ؟
یا اینکه میتونم بشینم و نباید بیشتر از 25 درصد افزایش رهن داشته باشه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بر اساس مصوبه هیات دولت ، قرارداد اجاره با افزایش 25 درصد تمدید خواهد شد مگر در موارد استثنائات

شما باید اظهارنامه مبنی بر ‌تمدید
قرارداد اجاره با افزایش 25 درصد اجاره بها ، برای موجر ارسال نمایید و