مشاوره حقوقی رایگان - معاونت در سرقت

از من و همسرم به اتهام معاونت در سرقت شکایت کردن دردادسرا و هیچ مدرک شواهدی اقرار نیست در پرونده ولی بازپرس درخواست کیفرخواست کرده پرونده 18 ماه در جریانه وما بیگناهیم ما حق داریم در دادگاه بدوی جلو قاضی ازخودمون دفاع کنیم و برائت من وهمسرم رو قاضی دادگاه صادر کنه خاهشن راهنماییم کنید. باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در دادگاه وقت رسیدگی تعیین می شود و شما می توانید در جلسه رسیدگی دفاعیات خود را مطرح کنید.