مشاوره حقوقی رایگان - معاونت در سرقت

تودادنامه معاونت در سرقت بهم دادن، اعتراض نکردم الان اجراست میشه کاریش کرد؟ تبرئه بگیرم؟6 تا شاکی داره پرونده برای سارق که یکی از اون 6 محل اپارتمان خودمون از انبار همسایه بوده من لو دادم سارق رو همسایه مون رضایت بهم داده ایا میتونم تبرئه بشم ؟
این درسته موضوعیت معاونت من اگه بقول قاضی درسته مربوط به ساختمون خودم بوده نه اینکه محل هایی که اون رفته دزدی کرده که اصلا به من ربطی نداره من چون در اپارتمان رو باز کردم برا ایشون خب من نمیشناختم ایشونو بعد توفیلم خودم بررسی کردم دیدم دزدی کار اون بوده و خودم تصویرشو دادم پاسگاه من نه سر پیاز بودم نه ته پیاز چاره کارمن چیه؟ کارمند دولتم و فاقد سابقه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده نتیجه قابل پیش بینی نیست.