مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ارز از کشور خارجی به ایران

سلام . خانم خارجی از انگلیس به یکی از آشنایان ما دایرکت دادن که من همسرم فوت شده و خودم سرطان دارم و زیاد زنده نیستم و شوهرم پول زیادی داشته یه مقدارش رو به اندونزی فرستادم و یه مقدارشو میخوام به ایران بفرستم حالا نمیدونم چطوریه که قراره به صورت بسته از فرودگاه ارسال کنه برای آشنای ما که بانی خیر بشه و کمک کنه به نیازمندان
من خودم شک دارم اما هرچی تو اینترنت گفتم جوابی پیدا نکردم
این پست رو پارسال یکی از کاربرانتون گذاشتن
این انفاق امسال برای من هم افتاد و دقیقا با همون روش میخوان پول ارسال کنن از انگلیس از طریق پست و در سیفتی باکس
اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید چطور میتونن با این روش کلاهبرداری کنن مرسی از توجهتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما کلاهبرداری است
و برای شما مسئولیت حقوقی و کیفری ایجاد خواهد شد