مشاوره حقوقی رایگان - دریافت بیمه بیکاری

سلام.بنده حدود 15سال سابقه بیمه دارم ودر شرکت فعلی 7سال.بدلیل دریافت حداقل حقوق یعنی زیر 10تمن با 3حق اولاد جوابگوی زندگی نیستم چندینبار هم بابت افزایش حقوق صحبت کردم ولی بی تاثیر بوده.الان میخوام از شرکت بیام بیرون از بیمه بیکاری استفاده کنم تا مدتی که بتونم یه شغل بهتری ست وپا کنم که خرج زندگیمو بتونم بدم.اما مطمعنم که کارفرما مخالفت میکنه و نامه عدم نیاز رو نمیده.لطفا کمکم کنین باید چکار کنم؟آیا راهی داره؟ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای بیمه بیکاری باید نامه عدم نیاز داشته باشید و از طرفی باید واقعاً بیکار باشید.