مشاوره حقوقی رایگان - تخریب باغ

با سلام. باغی هشت هزار متری داریم حدود هشتصد متر را مجوز داد دیوان تبرعه کرد و قسمتی که جدید بود و دیوارهای باغ را تبرعه ندادند و تخریب کردن، الان باغ بدون دیوار هست اما حدود دویست متر هنوز دیوارهاش خراب نشد، برای مجوز گرفتن دیوار برای حفظ خانه باغ که حدود صد متر و درختان انار و پسته هست چطوری مجوز دیوار بگیریم ؟؟ آیا قبول می‌کنند ؟

پاسخ ها :

مجوز دیوار کشی باغ دیوار کشی باغ خانه باغ دیوار کشی جهاد کشاورزی