مشاوره حقوقی رایگان - رای بازی

سلام. متاهل هستم دارای 3 فرزند زیر 5سال. من به جرم معاونت در قتل محکوم شدم به زندان مدت 13سال‌ و 22بهمن مشمول عفو قرار گرفتم وحبسم شد6سال نیم والان یک سال ونیم رو کشیدم وپنج سال دیگه حبس دارم ایا میتونم رای باز بشم یا خیر .ممنون میشم اگه راهنمای کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود،
پرسشگر ارجمند،
درخواست دهید
ممکن مورد موافقت قرار گیرد، اگر قاضي ناظر زندان و مددکاری شما را تأیید کنند
...