مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل پارکینگ و پشت بام به واحد مسکونی

با عرض سلام و خسته نباشید ،
اینجانب ه.م هستم. ما یک واحد اجاره کرده ایم که این ساختمان جواز سه طبقه دارد و همچنین پارکینگ رو تبدیل به واحد مسکونی کرده و اجاره داده و پشت بام هم یک واحد کوچکتر از بقیه ساخته و خود صاحب خانه زندگی می‌کند ، این ساختمان کنتور آب و گازش مشترک هست یعنی برای سه واحد گرفته
اما چون 5 واحد شده و21 نفر در کل ساختمان زندگی می‌کنند، همیشه قبض آب و گاز جز پر مصرف و بد مصرف ها می آید ، علاوه بر اینکه مصرف زیاد می‌شود دوبله و سوبله حساب میشه بدلیل پر مصرف و بد مصرف بودن ،
میخواستم بدونم ما می‌توانیم از صاحب خونه بدلیل تبدیل غیر مجاز پارکینگ و پشت بام به واحد مسکونی ازش شکایت کنیم یا بخاطر نداشتن کنتور آب و گاز برای هر واحد یا استفاده برای واحد های غیر مجاز
لطفا راهنمایی کنید ، متشکرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد