مشاوره حقوقی رایگان - فسخ صلح عمری با حق فسخ

درود وقت بخیر در چه شرایطی امکان فسخ صلح عمری ملک وجود دارد؟ در سند ملک این جمله قید شده: ضمن العاده حق فسخ و و نیز حق استیفای منافع مورد صلح مادام الحیات بالمباشره برای مصالح شرط گردید بنحوی که این حق قائم به شخص بوده است.

پاسخ ها :

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
موضوع نیاز با برسی بیشتر دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه در قرارداد صلح حق فسخ پیش بینی شده امکان فسخ قرارداد وجود دارد.