مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

بنده آپارتمانی را پیش خرید کرده بودم که پس از مشخص کردن واحد(هنگام۸۰%پیشرفت) با حضور پیمانکار اقدام به اخذ اشتراک آب کردم. پس از چندی متوجه شدم که همان واحد را به دیگری دادن.
پس از طرح شکایت و نظریه کارشناس دادگستری مبنی بر تصرف واحد ذکر شده در قرارداد توسط دیگری و شاهدان و قبض آب ، بر اساس ماده ۲۶۵و۲۷۰ دادرسی بدون خواستن اینجانب قرار منع تعقیب صادر شده است.
۱-چرا بنده را نخواستند؟
۲-چگونه میتونم پیگیری کنم؟
۳-امکان طرح شکایت دوباره هست؟
۴-چرا واگذاری ملک بنده به دیگری به این سادگی از دید دادگاه پذیرفته نشده؟
۵-طریقه اعتراض چگونه است؟

پاسخ ها :

منا حمیدی مجد

سرکار خانم منا حمیدی مجد:

سلام شما با طرح شکایت فروش مال مال غیر در دادسرا از لحاظ کیفری یا در دادگاه حقوقی می توانیذ این موضوع را پیگیری و با ارائه اسناد و مدارک فروش مال غیر را ثابت کنید