مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لاشه چک

سلام خسته نباشید بنده سال 96 یه واحد خریدیم به قیمت 200 تمن نصف شو دادم نصف دیگش چک دادم قرار شد تا 26 اسفند سند به نامم بزنه و سند بذارم رهن و وام بگیرم و بدهیشو بدم ایشون سند رو انتقال نداده بعدا فهمیدم ایشون 40 میلیون وام گرفتن و سندو گذاشتن یعنی سند همون ملکی که من گرفتم و قسط ها پرداخت نشده بود اجرایه براش صادر کرده بودن من هم مبلغ اون سه تا چک و طی سه چک بین بانک به حساب فروشنده واریز کردم و بانک هم وام شو تسویه کرد توی اون چک ها نوشتم جهت پرداخت بدهی چک شماره....
بعد براش اظهارنامه فرستادم چک ها رو بده که مسترد نکردند دادخواست استرداد لاشه چک رو کردم ایشون محکوم شدن الان اعتراض زده گفته اونا وام من و تسویه کردن،
به نظر شما حکم نهایی چی مشود؟
ما به حساب شخص ذینفع واریز کردیم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام راه بهتری برای استیفا حقوقتون هست مثلا شکایت کیفری تا طرف مجبور به توافق با شما شود . با وکیل متخصص مشاوره بگیرید