مشاوره حقوقی رایگان - اعسار قبل از زندانی شدن

با سلام و. خسته نباشید حکم جلب سیار. همسر. بنده رو شاکی گرفته و. الان در. بازداشتگاه هست البته بدون اینکه ابلاغی ارسال بشه و جا و. مکان همسر من اطلاع داشته پارسال شکایت کرده و ما واخواهی دادیم چون رای غیابی بوده اعتراض زده و تو تجدید نظر رای گرفته و جلب صادر شده میخواستم بدونه آیا شنبه همسر. من و. ب زندان میبرن ؟یا با دادخواست اعسار میتونیم مانع زندانی شدن بشیم ؟؟ممنون ازراهنماییتون

پاسخ ها :

اسماعيل ترابي سياه بومي

جناب آقای اسماعيل ترابي سياه بومي:

بله چنانچه بعد ازابلاغ اجراييه ظرف یک ماه دادخواست اعسار بدهید مشکل ندارد

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

بله امکان نرفتن به زندان دراین مورد وجود دارد