مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت نکردن اقساط اعسار

درود بر شما وکلای دلسوز
بنده در سال 1395 محکوم پرداخت چک بمبلغ 22 میلیون تومان شدم و تقاضای اعسارم پذیرفته شد.مبلغ 19 میلیون پیش‌پرداخت و اقساط را پرداخت کردم ولی بعد طلبکارم برای حمل مواد به زندان رفت و من نیز 3 میلیون مابقی اقساط را ندادم.فیشهای واریزی موجوداست.الان که طلبکار آزاد شده حکم جلب گرفته برای کل مبلغ و تاخیر و تادیه_پرونده هم معدوم شده
الان باید تاخیر و تادیه اون 3 میلیون را بدهم ؟؟ فیشهای واریزی و حکم اعسار را نگه داشته‌ام
ممنون میشم راهنمایی کنید
الان اجراییه 170 میلیونی صادر شده برام

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به حکم اعسار قطعی تاخیر تادیه تعلق نمیگیرد اصولا

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید 3 میلیون و خسارت تاخیر تادیه 3 میلیون را پرداخت نمایید
به اجرای احکام مراجعه و پیگیری نمایید