مشاوره حقوقی رایگان - استاد دانشگاه پدرم که با ایشون در ارتباط بودیم از طریق تلگرام

استاد دانشگاه پدرم که مرد مورد اعتماد هستند چند روز پیش پیام دادن با همون خط خودشون حتی چت هامون هم از گذشته بود پیام دادن سلام خوبین شکا کسی برای فعالیت در بازار های ارز دیجیتال میشناسید منم گفتم چی کمکی از دست من بر میاد گفتن ما یک شرکت واردات دارن دوستانم میخان تتر بخرن اونم بخاطر سقفی که روزانه هست سقف 25میلیون تومن ما خودمون این کارو انجام میدیم شما میتونید این کارو انجام بدین من هزینه این کارم میدم بهتون منم گفتم استاد عزیز پول به حساب من واریز میشه برای من مشکل قانونی ایجاد نشه من طی اعتباری که شما دارین این کارو انجام میدم گفتن شماره کارتتون بفرستین من بگم براتون واریز کنن منم شکی نکردم شماره موبایل 0912 کد 1 خط موبایل خودشون بعد من این کارو انجام دادم براشون تتر خریداری کردم شبم پیام دادن شما میتونید 12شب به بعدم یه خرید انجام بدین گفتم بله مشکلی نیست باز واریز کردن من انجام دادم فردا صبح پلیس فتا با من تماس گرفتن که این پول ها براچی به حساب شما اومده اینا پول دزدی هستن منم جریان تعریف کردم گفتن فردا تشریف بیارید پلیس فتا منم زنگ زدم به استاد گفتم اقا این چه کاری بوده با من کردین گفتن گوشی من هک شده من فرداش رفتم پلیس فتا اسکرین شات ها همرو دادم اظهارات خودمو نوشتم الان منتظرم با چند نفر من مشاوره گرفتم از وکلا گفتن امکانش هست شما رو زندانی کنن براتون پرونده سازی کنن من جوانم سنی ندارم هیچ گونه سابقه ای ندارم به جز من از چند نفر دیگه از شاگردهای این استاد به نحوه من کلاهبرداری شده پلیسم گفتن که مشکلی برای شما ایجاد نمیشه نهایتا باید پول این ادم هارو بدین مشکل قاضیی سوپیشنه سوسابقه برات رد نمیشه میخاد
م بدونم من روز دادگاه چه اتفاقی برام میوفته به وکیلم میگم میکه 20 30م به من بدین من پرونده شمارو قبول کنم منم میکم 20بدم به شما خوب روش یه چیز میزارم میدم به شاکی هام تموم شه خواهش میکنم منو راهنمایی کنید ؟؟؟ چ اتفاقاتی برای من میوفته؟؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
مسئولیت کیفری ساقط ولی مسیولیت حقوقی پا برجاست