مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلفنی

سلام برای کلاهبرداریه تلفنی شکواییه تنظیم کردم اما امروز پیام اومد: شکواییه در زمان .... از دادگاه عمومي و انقلاب بخش .... به .....به دلیل ( به نام خدا در شکوائیه درج گردد که محل واریز وجه و دریافت تماس کجا بوده است؟) برگشت داده شد. ممنون میشم راهنماییم کنید باید چکار کنم

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
به دلیل صلاحیت محلی بابت رسیدگی به پرونده ، محلی که مال برده شده محل وقوع جرم میباشد و دادسرای آن ناحیه صالح به رسیدگی پرونده است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

محل وقوع جرم صالح‌به رسیدگی است