مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه مهریه

سلام
بنده در سال 62 ازدواج کرده ام که در مهریه بنده نوشته شده سه دانگ خانه معادل سیصد هزار تومان است.( همسر بنده صاحب شش دانگ خانه است و در عقد آدرس همین خانه قید شده است). سه دانگ خانه الان حدود دو میلیارد است، در صورتیکه ارزش سیصد هزار تومان به نرخ روز حدود ششصد میلیون تومان است. آیا من میتوانم به جای سیصد هزار تومان درخواست سه دانگ خانه را داشته باشم یا معادل پولی آن که کمتر هست به من پرداخت می شود. ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آنچه در سند نکاحیه است ملاک رای دادگاه است اما امکان توقیف وجود دارد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام

خیر
چنین امکانی وجود ندارد
مهریه طبق سند ازدواج به نرخ روز محاسبه می شود.
جهت مطالبه مهریه خود به دفترخانه ای که عقد کردید مراجعه کنید و درخواست مطالبه مهریه بدهید.
و یا اخذ نامه از اجرای ثبت نسبت به توقیف اموال زوج اقدام کنید.
اگر زوج اموالی نداشت می توانید با اخذ گواهی به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و درخواست مطالبه مهریه بدهید.
توجه داشته باشید منزل مسکونی در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست.