مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار بدلیل اعتیاد

باسلام
8سال با احترام و محبوبیت بین کلیه پرسنل دریک شرکت مشغول بکاربوده ام که هرسال ازکل پرسنل تست اعتیاد گرفته می‌شد
یک ماه پیش هم برآمدن پیمانکار جدیدی که من قبلن دراداره کار ازاون بخاطر حق وحقوقم شکایت کرده بودم قرارشد تست گرفته شود
بامعرفی نامه که بهم داده بودند وازمایشگاهی که خودشان معرفی کردنند رفتم تست دادم ولی جواب تستم چجوری مثبت شده نمیدونم
سوال اینجاست که اگرچیزی مصرف کرده بودم که نمی‌رفتم تست بدهم
برای تست دادن یک ماه وقت بود
حالابرفرض مثال من مصرف کرده باشم
سوال اینجاست که
آیا برای کارگری مثل من متاهل ودارای دوفرزندمدرسه ای باشم و بدون سابقه اعتیاد وبدون هیچگونه مشکل یامسئله ای
برای اولين بارتست اعتیادم مثبت بشود بایداخراج شوم؟
و اگر اخراج شدم راه بازگشت به کارچگونه میباشد؟
باتشکر

پاسخ ها :

نازنین حیدری

نازنین حیدری :

با سلام از طریق اداره کار جهت گرفتن حق سنوات و خسارات اقدام نمایید الزامی به بازگرداندن شما به کار ندارند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا می‌بایست دادخواست بدهید تمام حق و حقوق خود را مطالبه نمایید