مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت

با سلام
سال 97 بدلیل اختلافاتی ک با حفا سپاه محل کارم داشتم، بنده رو ب حفا فراخواندن، به بنده اتهام پیام با جنس مخالف و روابط نا مشروع زدند
که اصلا نه شاکی داشتم و نه کسی اطلاع داشت و این پیام ها هم پیام های آشنایی برای شناخت طرف در خصوص ازدواج بوده ، اما حفا پیام های بنده رو ک مربوط به سال 94 و 95 بوده رو در خرداد سال 97 پیگیری کرده است
بعد از این موضوعات، از بهمن ماه 97 به مدت 6 ماه برای بنده 6 ماه انتظار خدمت صادر نمودند و و رای اخراج از خدمت رو از استان، به تهران فرستادند، و رای اخراج از خدمت بنده، در کمیسیون عالی سپاه ستاد کل سپاه، به رای معاف از خدمت تغییر کرد
حال بعد از گذشت 3 سال امکان پیگیری مجدد و برگشت به کار وجود دارد یا خیر؟
از چه مرجعی پیگیری های اعاده به خدمت را باید انجام دهم؟؟؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
مگر كميسيون مربوط يا سلسله مراتب فرماندهي كل تصميم مطابق درخواست شما را تاييد نمايند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.