مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام من شوهرم مصرف کننده شیشه بوده که تقریبا بیست روز پیش مامورها ریختند خانه وشوهرم راگرفتند موادمصرفیش در حال کشیدن دستگیرشده وسه گرم وشصد سانت گرفتند این حکمش چیه بخدااز نگرانی مردم تورو خدا کمکم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حبس
شلاق
جریمه نقدی.
....

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا جزای نقدی . اما بستکی به سابقه کیفری شوهرتان دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه طبق قانون مجازات تعیین می کند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مجازات نگهداری شیشه بیش از 1 گرم تا 4 گرم
براساس قانون مبارزه با مواد مخدر، اگر شخصی اقدام به نگهداری یا حمل شیشه بیش از 1 گرم تا 4 گرم نماید به 2 تا 5 سال حبس، 30 تا 70 ضربه شلاق و جزای نقدی از 100/000/000 تا 250/000/000 ریال محکوم می گردد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

براساس قانون مبارزه با مواد مخدر، اگر شخصی اقدام به نگهداری یا حمل شیشه بیش از 1 گرم تا 4 گرم نماید به 2 تا 5 سال حبس، 30 تا 70 ضربه شلاق و جزای نقدی از 100/000/000 تا 250/000/000 ریال محکوم می گردد.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

باتوجه به میزان کشف شده مواد به حبس محکوم میشوند اما اگر دارای سابقه نباشند ممکن است حکم ایشان تعلیق یا موجب تخفیف در مجازات گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به مقدار اشاره شده در متن سوال، تا 5 سال حبس برای شوهر شما انتظار می‌رود مجازات تعیین شود. البته که میزان دقیق حبس و مجازات بستگی به قلم قاضی رسیدگی‌کننده پرونده دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حبس ، شلاق و جزای نقدی اصولا مجازات مقرر قانونی آن است
بهتر است لایحه دفاعیه تخصصی به شعبه ارائه نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید