مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط مهریه

با سلام من دارم قسط مهریه پرداخت میکنم ماهی 400 هزار تومان بابت وجوه نقدی که در سند مهریه بود الان 3 قسط مهریه به تعویق افتاده ایا با قانون جدید مهریه من بابت اقساط معوق به زندان میروم

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام در صورت عدم پرداخت و تقاضای زوجه صدور حکم جلب امکان پذیر است

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بله مگراینکه دادخواست تعدیل تقسیط شمااز دادگاه بدوی پذیرفته بشه وگرنه اگه جلب بشین محبوس میشید مگراینکه معوقه روپرداخت کنید