مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

اقایی از من شکایت کرده و نمیدونم ب اساس چه مدرکی گفت ک من 3 تمن ب حساب من واریز شده و دیروز با من تماس گرفتن اسم شخصیو گفتن ک من نیستم و قبلا تو دی و بهمن گفته این اقا گیر داده بودن بهم پولم پس بده شماره اشتباه دادن احتمالا حالا اگه من شناسنامه رو ببرم و کارت بانکی واریزی ب اسم من میست و پرونده در شورای حل اختلاف است و فردا ک من میرم ایا پرونده رو می بندند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....
راه دفاع وجود دارد