مشاوره حقوقی رایگان - دیه

باسلام وسپاسگذاری فراوان ازشماسوالی حقوقی داشتم بنده خواهری دارم که سه سال پیش برای یک شخصی کارمیکردودرحین کاردچا ربرق گرفتگی وسوختگی میشودبعدازاورژانس وبیمارستان وچندروزبستری مرخص شدوعلیرغم اینکه ماهمه ازش خواستیم شکایت کندوحق وحقوقش رابگیرد گوش نکرد اکنون براثر جراحات وارده دچارمشکل شده خواستم ببینیم ایامابعدسه سال میتوانیم الان پیگیری قضایی کنیم یانه بازم ممنون ازراهنمایی شما

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... بله ممکن است چرا که دیه ماهیت مسوولیت مدنی دارد و اقدام قضایی از این منظر مشمول مرور زمان نمی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید طرح شکایت کنید مشمول مرور زمان نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
با توجه به اینکه مشمول مرور زمان شده به نظر باید دادخواست حقوقی بدهید.
توجه داشته باشید در خصوص شکایت یا دعاوی مربوط به حادثه حین کار موضوع به کارشناسی ارجاع می شود
اگر کارشناس کارفرما را مقصر اعلام کند می توانید دیه را بگیرید.
در صورتی که کارشناس خواهر شما را مقصر اعلام کند در این صورت دیه تعلق نمی گیرد.
از طرفی در صورت انکار کارفرما باید ثابت کنید که این اتفاق در محل کار اتفاق افتاده است.