مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه دادگاه

باسلام بنده زوج ودادخواست طلاق داده ام. برام ابلاغیه دادگاه اومده :قرار امربه داوری صادرشده است ویک هفته به من فرصت دادن داور معرفی کنم وداور هم نظر خودشو اعلام کنه سوالم اینه الان من باید یه لایحه معرفی داور وقبول داوری برای دادگاه بفرستم وداور هم باید یه لایحه برای نظریه خودش به دادگاه بفرسته ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... شما داور را معرفی می کنید و معمولا یک فرم قبول سمت داوری توسط داور امضا می شود... سپس داور شما با داور طرف مقابل جلسه برگزار نموده و هر یک نظر خود را مستقلا به دادگاه خانواده تقدیم می کنند

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

شمالایحه معرفی داور میفرستید وداور نظریه داور

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.
اگر قصد معرفی داور دارید می توانید با ارسال لایحه داور خود را معرفی کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

داور هر دو غظرف بر اساس فرم داوری تعیین و نظرات خود را با هم مذاکره می‌کنند