مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حقوق

باسلام
تصادفی کردم که سه تاماشین برخورد داشتن لاین سبقت بودم کروکی اول ماشین وسط رو مقصر کرد. رفت اعتراض و تا هییت 5نفره پیش رفت درنهایت کروکی جابجاشد ومن رو لاین وسط گذاشتن البته بادروغ منو مقصر کردن. باتوجه به خسارت بالایی که ایجادشده من مالی ندارم حتی ماشین به نامم نیست. فقط حقوقم هستش ومیخوام تقاضای اعسار بدم.
آیاحقوقم رو خودم مبلغش رو باید اعلام کنم یا استعلام میشه؟ و اینکه آیا حقوقم توقیف میشه باتوجه به اینکه متاهلم و نصف حقوقم رو اجاره خونه پرداخت میکنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله 1/4 حقوق شما توقیف خواهد شد
و اگر ‌اعسار شما پذیرفته شود مبلغ محکوم به اقساط خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض کنید
بله اعسار میتوانید بدهید و باید کارکرد حساب های بانکی و حقوق خودتان را تا دو سال ماقبل و حداقل 1 سال اخیر به دادگاه ارائه کنید و نیازمند 2 شاهد هستید
اگر فرزند ندارید 1 سوم در غیر اینصورت یک چهارم حقوق تان توقیف خواهد شد