مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی از یک استان به استانی دیگر

با سلام
اینجانب مشهدم و مدت 10سال است که بجنورد زندگی میکنم که محل کارم کتابخانه های عمومی است
مدت 4سال پیش خانم و بچه های خود را که یکی8سال و دیگری 4سال است به مشهد منتقل کردم که نزدیک خانواده باشند،شاید به طریقی بتوانم منم برگردم،
لازمه بگویم خانمم 4سال منطقه بجنورد آموزش وپرورش بود و مشهد که اومد رسمی هم شد واون تعهدنامه محضری رو پر کرد،در ضمن دچار بیماری کولیت روده هم هست
من بارها به محل کارم شکایت کردم که منو منتقل به مشهد کنند کنار خانواده باشم یعنی از استان خراسان شمالی به خراسان رضوی بیام،دبیر کل نهاد کتابخانه های عمومی که رای نهایی رو صادر میکنه اجازه نمیده و نزدیک 5 ساله درخواست های متعدد دادم وهردفعه بدلایلی که خانمم تعهد داده مشهد یا بیماره 2تابچه ام نیاز به مراقبت دارند،محل سکونتم مشهده و رفت و آمد میکنم به بجنورد ومسافت 270کیلومتر میام ومیرم باز هم اجازه نمیدن،حتی مدیرکل استان مبداکه خراسان شمالیه با استان مقصد که خراسان رضوی نامه تایید از 2طرفشان کتبی به نهاد ارسال شده اما سر لج و لجبازی دبیر اجازه نمیده میگه استان مبدا نیازش به نیروبیشتره و ناگفته نماند دبیر جوانی با سن کم بدلیل مراجعه زیاد من،بهم گفت تا زمان من اجازه جابجایی نمیدم
حالا مانده ام چطور شاکی شم و از تبصره ای نسبت به ایشان یا نهاد شاکی بشم
لطفا راهنمایی ام بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما میتوانید در دیوان عدالت اقامه دعوا نمایید و