مشاوره حقوقی رایگان - بیمه عمر فوت شده نفت

باسلام پدر من بازنشسته شرکت نفت میباشد قبل فوتش من مبلغ 30 میلیون جهت خرید خودرو کم داشتم از ایشان گرفتم وبرادر در عوض از ما خواست که ماشین رو بنام پدر بزنم ولی پدر امسال فوت شد و شرکت نفت مبلغ 90 میلیون به مادرم وخواهر مجرد داد البته (برادرم کارت ملی وشناسنامه همه بچها رو گرفت تحویل شرکت نفت داد و بعداز سه ماه این مبلغ به حساب مادر وخواهرم جهت کفن ودفن تحویل دادن)حالا بیمه عمر پدر مانده که همه بچها باید بروند دفترخانه امضا بزنن من هم مبلغ 30 میلیون صندوق خانوادگی پیش برادرم دارم که درزمان زنده بودن هرچی بهشون گفتم تا بابا زنده ست بیاین از بابا وکالت برام بگیرید که نکردن وهنوز این پول پیش داداشم هست . الان بهشون میگم بیاین توی دفترخانه بمن وکالت بدید پول هم که دست داداشه تحویل مادرم داده قبول نمیکنن میگن تا برج 11 امسال قسط آخر رو بدی بعدا آیا میتونن با سند ماشین رو ازمن بگیرند قولنامه پنگاهی که چند نفر اما زدن دستمه چکی که پول ماشین روبه صاحب قبلی ماشین ریختم کمی شو دارم که بنام من هست چند نفر از فامیل با ما بودن وقتی ماشین روخریدیم آیا میتونم قانونی ماشینم رو ازشون بگیرم راهنماییم کنید لطفا

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید.
برای اثبات ادعای خود باید شاهد معرفی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سند بنام پدر مرحوم شماست اصل هم بر صحت معاملات است مگر خلافش را با ادله اثباتی و مدارک ثابت کنید و به طرفیت دیگر وراث با داشتن گواهی انحصار وراثت طرح دعوا کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
با توجه به سندی که به نام پدر است اگر مابقی ورثه قبول نکنند نیاز به اقامه دعوی و ارائه مدارک در دادگاه است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ماشین جز ترکه محسوب میشود به صورت توافقی حل شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهد دارید باید ان را معرفی کنید حداقل دو نفر شاهد لازم است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از تمام وراث دست نوشته بگیرید که ماشین متعلق به شما و تا بعد از آخرین قسط ملزم هستند به نان شما بزنند