مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن از خانواده

من 21 سالمه مادرو پدر من جدا شدند پدرم زن گرفت
هم پدرم هم زن بابام منو دائم تهدید به کشتن میکنند.خرجی من رو نمیدهند نه غذا نه پوشش نه از نظر عاطفی.و بار ها قصد خفه کردن منو داشتن.جایه کبودی روی بندم هست از همشون عکس دارم.از زنبابام فحش هایی که بهم میده صدای ضبط شده دارم.و پدرم دفاعی از من نمیکند
پدرم دست پامو میگیره و زن بابام منو میزند.من جسه ضعیفی دارم زور دفاع ندارم.امنیت جانی ندارم.صب تا شبم سرکارم.اما وقتی شب میام خونه هردفعه به هر بهانه ای زن بابام دعوا راه میاندازد.
خواهرم با مرد 18سال بزرگ تر از خودش ازدواج کرد فقط فرار کنه ازون خونه و حالا قصد جدا شدن داره...
من باید چیکار کنم؟؟میتونم مستقل زندگی کنم ؟؟میتونم در بهزیستی زندگی کنم؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با شماره گویا سازمان بهزیستی اورژانس اجتماعی 123تماس بگیرید تا به کمک تان بیاید.و به دلیل بد سرپرستی خانواده شما را تحت پوشش خود قرار دهند