مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خواب ماشین

سلام. وقتتون بخیر.
بنده 5 ماه پیش با یک پژو 207 دنده ای تصادف کردم که ایشون برای افت قیمت و خواب ماشین شکایت کردن. که کارشناس برای افت قیمت مبلغ 18 میلیون و برای خواب ماشین 23 رو در نظر گرفتن.
سوالم این بود ماشین ایشون برای امرار معاش نبود و تاکسی یا باربری نبوده پس چرا کارشناس براشون هزینه خواب رو 23 میلیون در نظر گرفتن؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض بزنید تا با پرداخت هزینه کارشناسی مجدد به هیات سه نفره برود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست اعتراض نمایید کارشناس مدت را تعیین می‌کند تصمیم را قاضی محترم می‌گیرد این دو با هم متفاوت است