مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت بازنشر بدون مجوز کتاب

با درود و ادب خدمت گردانندگان و مشاوران گرامی سایت
پرسش یا بهتره بگم مشکل بزرگی دارم. اینجانب نویسنده هستم و از چند سال پیش تا کنون چند عنوان از کتابهای من در فضای وب به رایگان نشر و بازنشر شدن و البته تا سال گذشته چندان اهمیتی ندادم چون واقعیت اینه که مردم ما زیاد اهل پرداخت پول برای کتاب نیستن. به هر حال از سال گذشته یکی از کتابهام رو که رمان هست؛ مورد بازنگری و ویرایش مجدد قرار دادم و با طراحی جلد جدید، آماده برای انتشاره. البته این بار قصد داشتم به صورت الکترونیکی غیررایگان منتشر کنم (تمام کتابها دارای شابک هستن). به درخواست ناشر با مدیریت تمام سایتهایی که همین کتاب رو با ویرایش قبلی و به رایگان منتشر میکردن تماس گرفتم و از اونها خواستم که کتاب رو از خروجی سایتشون بردارن که خوشبختانه اکثریت اونها این کارو انجام دادن ولی حالا مونده سایت ..... که متأسفانه مدیران سایت به هیچ درخواستی ترتیب اثر ندادن. درخواستم رو بارها و بارها در قسمت کامنتهاشون مطرح کردم. حتی به صورت حضوری و با پیگیری یکی از دوستان، به آدرس دفترشون در تهران مراجعه و خواسته شد که کتاب رو بردارن ولی اونها منکر داشتن همچین سایتی شدن. یک آیدی تلگرامی دارن که از اون طریق هم درخواستم رو بارها تکرار کردم. تلفن ثابت دارن ولی جواب نمیدن و گوشی رو برنمی دارن. حالا واقعاً موندم که تکلیف چیه؟ حداقل از سال گذشته این سایت داره حقوق مادی منو نقض میکنه و من هنوز نتونستم ویرایش جدید کتابم رو منتشر کنم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. متأسفانه به هیچ ایمیلی هم جواب نمیدن.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکایت بر علیه مدیران سایت وجود دارد و نتیجه خواهید گرفت

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام سرقت ادبی هست میتوانید اعلام جرم کنید از سایت و مجموعه